Πως καταλαβαίνεις ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου;



Όταν γνωρίζεις  κάποιον που σου αρέσει για πρώτη φορά ή έστω τον ξέρεις ελάχιστα, σου είναι δύσκολο να καταλάβεις αν εκείνος είνα ερωτευμένος μαζί σου ή απλά θέλει να περάσει την ώρα του.
Σε κοιτάζει κάπως περίεργα, σου στέλνει “ματιές” όλο υπονοούμενα  και εσύ αναρωτιέσαι : «Είναι η ιδέα μου ή του αρέσω;»..Επειδή ,λοιπόν, οι άντρες (οι περισσότεροι τουλάχιστον) “φοβούνται”  να δείξουν τα αισθήματά τους σε κάποια κοπέλα,δεν τους  είναι εύκολο να πουν ξεκάθαρα τη φράση «Είμαι ερωτευμένος μαζί σου» ! Γι΄αυτό όμως υπάρχουν και οι πράξεις που πολλές φορές  μαρτυρούν αυτά που κρύβει η σιωπή.Ο ενθουσιασμός είναι ο βασικός παράγοντας που βρίσκεται κυρίως στην αρχή μια σχέση και όλα τα παρακάτω συνδέονται μ΄αυτόν…:
  1. Τον ενθουσιασμό στον έρωτα μπορείς να τον αναγνωρίσεις μέσα από τα άπειρα τηλεφωνήματά και τα μηνύματα που σου στέλνει.Αυτό πάει να πει ότι σε σκέφτεται κάθε λεπτό που περνά και αναρωτιέται τι μπορεί να κάνεις..Τον ενδιαφέρεις και είναι κάτι που δε μπορεί να το κρύψει με τόσα μηνύματα..
  2. Όλα πάνω σου του κινούν το ενδιαφέρον και όλα τον τρελαίνουν.Οτιδήποτε και να του πεις το θεωρεί “σωστό” και ωραίο και παράλληλα τον εξιτάρει.Κάθε μέρα που περνά ενδιαφέρεται ακόμα περισσότερο να σε μάθει (τον χαρακτήρα σου, τα ενδιαφέροντά σου).Και πάνω απ΄όλα του αρέσεις γι΄αυτό που είσαι, γι΄αυτό που βλέπει και δε θα τολμούσε να σε αλλάξει ποτέ.
  3. Δε μπορεί να σου πει εύκολα όχι σε οποιαδήποτε χάρη κι΄αν του ζητήσεις, ακόμα κι΄αν του είναι δύσκολο να σου την κάνει.Γίνεται και χάλι να τον πατήσεις σε περιπτώση που “έχει φάει τρελό κόλλημα” μαζί σου.
  4. Μετά τη πρώτη ή δεύτερη εβδομάδα αρχίζουν και τα δωράκια..σε στυλ σοκολατάκια και τριαντάφυλλα.Ότι πιο κλασσικό όμως και ρομαντικό..
  5. Εκτός από το να σου μιλάει στο τηλέφωνο κάθε μέρα και να μαθαίνει που είσαι και τι κάνεις, θέλει και  να σε βλέπει κάθε μέρα…έστω και για 5 λεπτά, αρκεί να σε δει.Όσο δύσκολη και να είναι η μέρα του, όσες δουλειές και υποχρεώσεις να έχει τα 5 λεπτά θα τα βρει και θα έρθει να σε βρει στα σίγουρα!
  6. Όταν εμφανίζεται στα ξαφνικά και από το πουθενά (έξω από το σχολείο/πανεπιστήμιο/δουλειά σου… ή από τη καφετέρια που συχνάζεις) πάει να πει ότι ενδιαφέται για εσένα πολύ .Αυτό σημαίνει ή ότι έχει ρωτήσει από άλλους για το που συχνάζεις ή έχει δώσει πολύ προσοχή από μόνος του για το τι κάνεις και πια ώρα.Όταν σε δει θα σου πει ένα απλό “Γεια” αλλά στην πραγματικότητα εννοεί “Σε γουστάρω.., αλλά δε θέλω να φανεί.”
  7. Σε κοιτάει έντονα στα μάτια και σε χαιδεύει… στα χέρια, στο πρόσωπο ή σε κάποιο άλλο σημείο που θα σε κάνει να ανατριχιάσεις..Όταν είναι δίπλα σου δε μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω σου.Επίσης σου μιλάει πολύ τρυφερά και σου λέει πολλά γλυκόλογα..τόσο από κόντα όσο και από το τηλέφωνο.
  8. Σε αναφέρει στους φίλους του…αλλά όχι σαν μια απλή κοπέλα αλλά σαν κάτι το ξεχωριστό που δεν μπορεί να ξεχάσει.Με λίγα λόγια μιλάει για σένα τόσο πολύ που απλά οι φίλοι-γνωστοί του του λένε «ξεκόλλα πια».
  9. Και τέλος  μέσα στη συζήτηση που θα έχετε, εκτός από τα πολλά κομπλιμέντα που θα σου κάνει, θα σε ρωτήσει “Αν βγαίνεις με κάποιον ή είσαι σε κάποια σχέση;”..Αν είναι όμως από τα ντροπαλά παιδιά θα στείλει κάποιον άλλον να ρωτήσει και χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του βέβαια..Αλλά κάποια στιγμή θα έρθει και σου ζητήσει τον αριθμό σου.Αυτά είναι τα πιο συχνά “δείγματα”  ότι ενδιαφέρεται για σένα και θέλει να γίνει κάτι.